DESTILERIE MAROLO PIEMONTE
Destilerie Marolo nabízí od roku 1977 kvalitní grappy vysoké prestiže, které se rodí z velké vášně a profesionality s extrémním smyslem pro detail. Marolo vychází z tradičního pojetí grappy. Používá moderní techniky pálení, kdy destiluje grappy v malém objemu artisanálního charakteru. Paolo Marolo odjakživa velice precizně vybírá pro své grappy hrozny a čerstvé matoliny té nevyšší kvality a následně je destiluje v přístrojích na bázi vodní lázně. Paolo Marolo má nos, cit a neocenitelné zkušenosti pro výrobu špičkové grappy. Zároveň však nepřestává zkoumat, jak své grappy stále zlepšovat. Grappy riservy nechává stárnout v soudcích z dubu nebo akátu a považuje je za svá nejcennější a nejvzácnější díla, v nichž okamžitě rozpoznáme Paolův jedinečný styl. Používá originální láhve a etikety, které pro každý typ grappy vytvořil známý piemontský malíř Gallo. Každá láhev je balená do elegantní krabičky a je i velice representativním dárkem.
-
- GRAPPA DI BARBERA
- Destiláty, Marolo
- 1.180,00 Kč
- Přidat do košíku
-
- GRAPPA DI MOSCATO
- Destiláty, Marolo
- 1.400,00 Kč
- Přidat do košíku

Marolo je renomovaná italská destilerie, kterou vede Paolo Marolo. Vyrábí ušlechtilé grappy tradiční metodou, čerpající z bohaté destilační kultury regionu Piemont. Destilace probíhá v dvouplášťových kotlích s vodní lázní, což umožňuje jemný a šetrný proces. Díky tomu mají grappy Marolo elegantní a vytříbený charakter, který odráží kvalitu použitých surovin i mistrovství destilace.
JIŘÍ MARKUZZI